Wie Is De Biologische Vader Van Holly Mae Brood?


Categories :

Holly Mae Brood is 9 jaar oud als haar moeder vertelt dat Herman Brood niet haar biologische vader is, maar kunstenaar Leo Spindelaar, een minnaar van haar moeder.
Brood is echter niet haar biologische vader. Met haar biologische vader, die in 2009 overleed, had ze nauwelijks een band. Holly beschouwt Herman Brood als haar echte vader.

Is Holly Brood de biologische dochter van Herman Brood?

Hoewel Holly Mae Brood bekend staat als de dochter van, is ze niet de biologische dochter van Herman Brood. Haar moeder Xandra Jansen was toen Holly geboren werd getrouwd met Brood, vandaar dat Holly wel zijn achternaam kreeg.

Wie is de echte vader van Holly Brood?

Persoonlijk leven. Brood is de dochter van Xandra Jansen. Ze werd geboren tijdens het huwelijk van haar moeder met Herman Brood en kreeg ook officieel zijn achternaam, maar Herman is niet haar vader.

Waarom Herman Brood zelfmoord pleegde?

De gezondheid van Brood, een levenslang grootverbruiker van drugs en drank, had het laatste jaar zeer te lijden onder zijn pogingen om van zijn verslavingen af te komen. Brood was vorig jaar tevergeefs afgekickt van de speed, waaraan hij dertig jaar verslaafd is geweest.

Met wie is Holly Mae Brood samen?

Holly Mae Brood en Soy Kroon zijn al flink wat jaren happy together. De twee zijn nog altijd ontzettend gek op elkaar en zien een toekomst samen rooskleurig tegemoet.